EyeAds’ team er af den overbevisning, at enhver investering i marketing holdes ansvarlig. Vores fælles mål om at inspirere til transformation, betyder, at vi vil skabe fremgang hos vores kunder og er motiveret til at gøre netop det.

Vores ivrige fokus ligger på opbyggelsen af publikummer og kundesegmenter gennem indholdsbaserede strategier, salgsanalyser og marketingsteknologier. Vi deler fælles mål om at give vores arbejde mening, udvikle vores egenskaber, både fagligt og personligt, og være foran marketingstrends.

Hos EyeAds handler det om at sigte efter og forfølge vækst og udvikling inden for enhver retning, som vores opgaver, kunder og samarbejdspartnere bringer os i. Vores team kommer med alsidige baggrunde, men vi deler den samme passion for marketing og vækst.

Vi ved, at normen i marketingsverden i dag er forandring, og vi forventer det derfor som en naturlig del af arbejdet. Faktisk påskønner vi det og glæder os altid til at benytte os af den viden og de egenskaber, vi har erhvervet os gennem vores arbejde, til at hjælpe andre organisationer og virksomheder med at nå deres hovedmål og få de bedste resultater frem.

For os handler det om at gøre en betydningsfuld forskel i din organisation eller virksomhed, og derfor er dine forretnings- og marketingsmål også vores mål. Vi vil have dit brand til at blive taget imod af fortalere for dit produkt eller din service, og vi vil give dit publikum suveræne brugeroplevelser.

Vi har en professionel og ambitiøs tilgang til hver opgave, som bunder i vores fire kerneværdier.

Flad organisationsstruktur

Gennem en flad struktur, har vi fået et arbejdsbillede, hvor drivkraften er hver enkel medarbejder. Dette leder op til at gå efter udvikling og læring, som en naturlig del af sit arbejde. At vores medarbejdere sigter efter faglig og personlig vækst, er nøglen til målbevidst at forfølge vækst for vores kunder.

Perfektion

Ved at tage imod forandring, bruger vi det som hovedvejen til vores læring og udvikling. Vores særlige fokus er med til at sikre, at vi yder vores bedste og leverer præcist arbejde.

Omhu

Før perfektion kan lade sig gøre, er det nødvendigt med grundigt arbejde i forhold til hele arbejdsforløbet, særligt gennem vores evner, research, planlægning og udførelse af opgaver. Vi ser derfor omhu og dedikation som uundværlige aspekter i vores arbejdsproces.

Faglighed

Da vi vil levere det bedste vi kan, vægter vi selvfølgelig faglighed højt. Vores medarbejdere er ligesom markedet, konstant i udvikling og opdaterer deres kvalifikationer og viden på de fagligt relevante områder til fordel for vores arbejde.

Forandringens folk

Vi ved, at markedsføring, ligesom livet, kan være rodet, men vi ved også, at med en solid strategi og forståelse for tidens forandring, kan vi hjælpe organisationer og virksomheder blomstre i kaosset. Deraf kommer en af vores kerneværdier, perfektion, som opstår naturligt, når vi laver orden fra kaos. Perfektion kommer til udtryk ved hvert eneste medlem af EyeAds’ team, som altid benytter sig af denne ordenssans i sit arbejde. Sagt på anden vis, så er vi dedikeret omkring at forenkle den komplekse marketingsverden for dig, og vi glæder os til at hjælpe din virksomhed.

Jesper Anker

CEO, Partner

Benjamin Johnsen

Head of SEO, Partner

Prignesh Patel

Head of Development

Klar til at lære hvordan du bør navigere rundt i den avancerede marketingsverden?
VI ER KLAR TIL AT HJÆLPE DIG