VORES UDGANGSPUNKT

Betalte medier er helt essentielle, hvis du skal nå ud til dit kundesegment fra start af og skabe den gode kunderejse, der resulterer i omtale og anbefalinger til et større publikum. Når det kommer til betalte medier, specialiserer vi os i betalt søgeannoncering, display & programmatic annoncering og annoncering på de sociale medier, for at finde det rette publikum og kundesegment til din virksomhed.

Alle vores faglige beslutninger bunder stærkt i data, som giver en faktuel viden at arbejde med og sammen med vores faglige indsigt og evner, giver sammenhængende og succesfulde resultater. I arbejdet med betalte medier for at opnå din digitale succes, tror vi på, at hvem der befinder sig i dit kundesegment er vigtigere end hvad de søger. Ved at tilpasse flere betalte medier annonceringsstrategier til at skabe et forenet og effektfuldt markedsføringsbudskab, kan vi hjælpe dig til at nå dit rette publikum, uanset hvor de er.

Betalt søgningsmanagement og –strategi

Ofte anses betalt søgning som et redskab kun brugt til at finde brugerne ved bunden af brugerrejsen. Vi tror dog på, at betalt søgning kan være en vigtig støtte for hele brugerrejsen fra søgning, interesse og købsovervejelser hele vejen til udførelse. Med betalt søgning, kan din virksomhed udse og finde frem til dem, som søger efter dit produkt og din service i det givne øjeblik.

Den direkte vej til betalt søgeannoncering

Simplicitet er nøgleordet her. Ved at benytte sig af betydelig færre søgeord i forbindelse med match type logic og afskrivning af negative søgeord, kan man opnå den samme mængde aftryk med færre komplikationer. Vigtigst af alt, er dog, at du kan fører brugere til den mest passende ad group med mest passende ad copy, og indvinde højere konverteringsrate.

Udover at være mere effektivt, giver denne direkte søgeannoncering os muligheden for at genererer vigtigt statistisk data hurtigere og hjælper dig til at træffe beslutninger baseret på det som virker og det som ikke gør.

Vi mener, at ved at have flere tusinde søgeord og gøre brug af enhver match type, fortyndes dataene blot og giver en lavere kvalitet af information at arbejde med. Dette kalder vi for den direkte vej til betalt søgeannoncering. Brug for mere information? Læs mere på vores blog.

Interesseret i at lære mere om EyeAds’ arbejdstilgang?
KONTAKT OS I DAG

Partnerskaber Som Giver Mulighed For Vækst

Eyeads’ team inden for betalt søgning har Google Partner-status, der gør det muligt for os at have dedikeret støtte, større adgang til træning, adgang til betaer og meget mere. Dertil har vi et stærkt partnerskab med Bing Ads, som giver os tilegnet støtte, samarbejde og træning.

Endeligt tillader vores partnere i industrien, at vi opnår vores allervigtigste mål: at skabe bedre resultater for vores kunder.

ANNONCERING PÅ DE SOCIALE MEDIER

Dine kunder er højst sandsynligt allerede brugere af de sociale medier og bruger en stor del af deres tid på nettet netop på de sociale medier. Derfor vil det for langt de fleste virksomheder give rigtig god mening at benytte sig af betalt annoncering på sociale medier for at nå deres kunder. Evnen til at udpege fremtidige kunder efter interesser og demografer sammen med opdaterede udpegelser og lookalike audiences-kapaciteter, gør de sociale medier til oplagte steder for vores samarbejdspartnere at kunne nå ud til deres ideelle kundesegment.

Vores team af kyndige rådgivere, specialister og fagfolk er klar til at opfylde dine behov på de sociale medier og styrke din virksomheds relation til kunderne.

FACEBOOK

LINKEDIN

TWITTER

SNAPCHAT

Det er tid til at være social med din annoncering
VI KAN FÅ DIG I MÅL

Display & Programmatic Annoncering

Flere og flere annoncører rykker offline-annoncering online og lægger fokuserer i deres budget på programmatic annoncering. Af den simpel årsag, at programmatic annoncering giver annoncøren mulighed for at komme foran det helt rette publikum på det helt rigtige tidspunkt.

EyeAds’ eksperter hjælper dig med at finde den rigtige blanding af medier og de mest velegnede strategier til disse og din virksomhed, for at du kan sikre dig dine mål.

Klar til at tage dit budget i retningen af betalte medier?
LAD OS TAGE EN SNAK OM ANNONCERING